Budget ontstopper is een ruimingsdienst in Antwerpen, gespecialiseerd in ontstoppen en reinigen van jouw riolering. Als je een verstopping hebt in huis; dan kunnen we zeker iets voor elkaar betekenen. Als leidingen verstopt raken door eten of papier of andere zaken, dan kan dat zorgen voor vieze geuren en overstroming. Neem daarom snel actie en wacht niet tot het te laat is! Doe beroep op onze ruimingsdienst!

septische put ledigen, ruimingsdienst

Vragen over deze pagina “ruimingsdienst”? Even overleggen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, ruimingsdienst

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Welk gebied bieden wij onze ruimingsdienst aan?

Ons werkgebied als ruimingsdienst strekt zich uit rond Antwerpen, Mechelen en de Kempen.

Oorzaken van een ontstopping

De oorzaken van ontstoppingen kunnen heel uiteenlopend zijn, hieronder geven we enkele vaak voorkomende oorzaken:

 • Vochtige doeken
 • Resten eten en zeep
 • Aanslag door kalk

In hoofdzaak is de oorzaak vaak een ophoping aan vuiligheid omdat de afvoer niet is gebruikt  waarvoor ze dient. Bijvoorbeeld in een WC te veel papier gebruiken, of tampons wegwerpen in het toilet.

Welk soort ruimingsdienst?

Vrijwel elk soort verstopte leiding en afvoer kunnen we reinigen.

De WC ontstoppen

Wil je vermijden dat je spetter in het gezicht krijgt? Of krasjes in de pot van de wc maakt? Of gewoon verschillende producten gebruikt die veel geld kosten en toch niet werken? Doe dan zeker een beroep op Budget Ontstopper om jouw toilet de ontstoppen. Wij verwijderen kalk, ophopingen van wc-papier tot zelfs hardnekkig vuil dat zich al jaren opstapelt in jouw riolering en afvoerbuis. Bespaar tijd en moeite en doe beroep op de service van Budget Ontstopper. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Wij ontstoppen jouw WC in een mum van tijd zodat je terug zorgeloos bent.

De doucheput of afvoer ontstoppen

Herken je het probleem? Je neemt een douche en de helft van de badkamer staat onder water; het water loopt maar heel traag weg. Je probeert met wat ontstopper de boel te klaren, maar het lukt precies niet of het verergert alleen maar? Bespaar tijd en moeite en doe beroep op de service van Budget Ontstopper. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Wij ontstoppen jouw douche in een mum van tijd zodat je terug kan genieten van dit moment.

De dakgoot of regenpijp ontstoppen

Het is in België vaak onstuimig weer, bladeren en hevige regenval kunnen jouw dakgoot overbelasten. Een reiniging dient op regelmaat te gebeuren of anders kan een ontstopping voorvallen. Is dit het geval? Bel of e-mail ons voor een afspraak. Wij ontstoppen jouw dakgoot in een mum van tijd zodat je geen problemen meer hebt.

De vaatwasser ontstoppen

Je herkent wellicht het probleem. Je komt thuis en trekt de vaatwasser open en ziet een flinke plas water. Een snelle oplossing dringt zich op, want een huishouden heeft zeker behoefte aan een goed werkende vaatwasser. Als je niks doet dreigt de machine kapot te gaan en kan er waterschade optreden in jouw woning. Bespaar tijd en moeite en doe beroep op de service van Budget Ontstopper. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Wij ontstoppen jouw vaatwasser in een mum van tijd zodat je terug naar behoren je huishouden kan doen.

De wasbak of lavabo ontstoppen

De wasbak of lavabo die verstopt raakt. Eveneens een vaak voorkomend probleem. Als het water niet meer wegloopt, dan verlies je al snel wat tijd en dat is precies wat je tijdens de ochtend kunt missen. Snel de tanden poetsen, handen wassen of je haren nat maken zit er dan voorlopig niet meer in. Het is zo dat resten zich snel ophopen in de leiding en er kan na verloop van tijd ophoping ontstaan.

Bespaar tijd en moeite en doe beroep op de service van onze ontstoppingsdienst. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Wij ontstoppen jouw wasbak of douche in een mum van tijd zodat je terug op je gemak je kan klaarmaken om te gaan werken ‘s morgens.

Hardnekkig probleem, maak gebruik van onze diensten!

De meeste ontstoppingen kunnen we snel oplossen. Is er echter toch een groot probleem met de riool. Dan beloven we ook een oplossing. In overleg met de eindklant (de particulier) gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Camera-inspectie bijvoorbeeld, kan een oplossing bieden.

Leiding niet toegankelijk? Ook daarvoor hebben we onze ruimingsdienst

Als de leiding met het probleem niet toegankelijk is, dan maken we een opening bij een naburige leiding om zo tot bij de verstopte leiding te raken. De opening maken we dicht met een zogenoemde toezicht stop. Zo kan de leiding gemakkelijk terug open moest er in de toekomst een nieuw probleem opduiken.

Waarom kiezen voor Budget Ontstopper als ruimingsdienst?ruimingsdienst, ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst antwerpen

 • Goedkope ruimingsdienst zonder in te boeten op kwaliteit en service.
 • Eerst uitvoerig onderzoeken via bijvoorbeeld geurdetectie of cameradetectie vooraleer dure rioleringswerken aan te vatten.
 • Ontstoppingsdienst 24 op 24 beschikbaar en 7 op 7.
 • Ook beschikbaar voor spoedinterventies.
 • Erkende mannen in het vak – betrouwbare partner.
 • Ruimingsdienst in gans Antwerpen en omliggende.
 • Betalen met Bancontact is eveneens mogelijk.
 • Ruimingsdienst voor zowel particulieren als professionals.
 • Ruimingsdienst met een hoge tevredenheid bij onze klanten.
 • Ontstopping oplossen waar ook binnen in huis of buiten.
 • Professionele en snelle ontstoppingsdienst en ruimingsdienst.
 • Proper werk.
 • Jarenlange ervaring: ontstoppingen hebben geen geheimen meer voor ons, wij zijn hierin gespecialiseerd.
 • De beste opsporingstechnieken en het meest geschikte materiaal zoals een camera- en geurdetectie.
 • Ruimingsdienst vertrekkend vanuit de stelling; er zijn geen rioleringsproblemen, alleen maar oplossingen!

Waar bieden wij onze ruimingsdienst aan?

Ruimingsdienst Regio Antwerpen

Ruimingsdiensten Regio Mechelen

Ruimingsdienst Regio Kempen en Limburg

Ruimingsdiensten Regio Waasland en Oost-Vlaanderen

Vragen over deze pagina “ruimingsdienst”? Even overleggen?

☎️ +32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een verstopping laten ontstoppen? Wacht niet en neem meteen contact!ruimingsdienst, ruimingsdienst antwerpen, ontstoppingsdienst

Zware verstoppingen die een acuut probleem vormen, laat je best zo snel mogelijk oplossen door een vakman als Budget Ontstopper. We beschikken over de nodige kennis om al jouw ontstoppingen in een mum van tijd van de baan te helpen.

Bel, e-mail, vind ons op Facebook of vul het contactformulier in voor een afspraak en stel problemen met verstoppingen zeker niet uit!  Wij verzekeren jou met onze ontstoppingsdienst en ruimingsdienst een snelle en volledige oplossing voor jouw probleem!

This is default text for notification bar