rioollucht verhelpen

SOS rioollucht verhelpen? Wanneer je last hebt van een penetrante rioollucht in je huis, is dit iets wat je graag snel weer weg wil hebben. In de meeste gevallen komt deze onaangename geur uit één van de verschillende afvoeren welke in het huis aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je lang van huis ben weggeweest en daardoor de leidingen niet hebt gebruikt.

Wanneer dat het geval was, is het vaak al genoeg om de kranen een tijdje door te laten spoelen en vaak is het probleem van de penetrante geur dan verholpen. Wanneer dit niet de oorzaak is, en je al langer last hebt van een rioollucht, dan is er zeer waarschijnlijk een probleem met de riolering van jouw huis.

Vragen over deze pagina “rioollucht verhelpen”? Toch graag even overleggen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, rioollucht verhelpen, rioollucht verhelpen Antwerpen

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Meest voorkomende oorzaken van een rioollucht en hoe rioollucht verhelpen?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor er een rioollucht aanwezig is in jouw huis. Zo kan er sprake zijn van een verstopping. Wanneer er een verstopping aanwezig is in jouw leidingen, is dit vaak het gevolg van vuil dat zich heeft opgehoopt in deze leidingen. Vooral als er bij dit vuile resten eten aanwezig zijn, zal het geen prettige maar een vieze geur zijn. Deze rioollucht zal zich vervolgens door elke afvoer in jouw huis verspreiden.

Ook een lekkage kan de oorzaak zijn van rioollucht in jouw huis. Ook hebben sommige leidingen een waterslot. Deze zorgt ervoor dat er geen stank uit het riool kan komen. Wanneer dit waterslot kapot zal gaan, zal ook de rioollucht weer terugkomen. Naast deze oorzaken, kan het ook zijn dat een boomwortel zich nestelt om een leiding van het riool.

Deze kan dan bijvoorbeeld de leiding penetreren, of juist de wortel eromheen draaien en fijn knijpen. Het is daarom verstandig om goed te letten op wortels van bomen in combinatie met het riool. Ook een gebroken leiding kan ervoor zorgen dat je opeens last hebt van een nare rioolgeur.

Dit kan bijvoorbeeld door slijtage komen, maar ook door een spontane breuk. Nog een laatste mogelijkheid waardoor je opeens een rioollucht in huis hebt, is dat er de laatste tijd een aantal rioleringswerken zijn geweest bij jou in de buurt, of dat er gewerkt is aan de leidingen die daarbij horen. Wanneer dit het geval is en je daarna last hebt van een rioollucht in jouw huis, is er grote kans dat er een leiding verkeerd is geplaatst tijdens deze werken.

Laat vieze luchtjes verhelpen door een lokaal rioolservicebedrijf, bel ons!

ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen

En zeg vaarwel aan die stank in huis!

Wanneer je een oplossing wilt zoeken voor het probleem van rioollucht in huis, zal je dus eerst moeten onderzoeken wat nou precies de oorzaak is van het probleem.

Elk van de boven genoemde oorzaken kan namelijk bij jou het geval zijn. Wanneer je zelf niet achter de oorzaak kan komen van het probleem, is het verstandig om bijvoorbeeld een ontstoppingsdienst langs te laten komen om een kijkje te nemen bij jou in de riolering.

Zij beschikken namelijk over aardig wat kennis als het gaat om riolen, en kunnen daardoor een stuk makkelijker de locatie opsporen en een bijpassende oplossing voor jou bedenken. Zij zullen namelijk door middel van een inspectie de precieze locatie en oorzaak van het probleem opzoeken en aan jou doorgeven.

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Bij Budget-Ontstopper zijn wij er als ontstoppingsdienst voor al uw ontstoppingen. Zowel binnen in huis als buiten in huis. Door onze kennis vinden wij meestal snel het probleem en de oorzaak van de vieze lucht. Vervolgens kunnen we ook zorgen voor een permanente oplossing aan een mooie prijs. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte om jouw vieze rioollucht te verhelpen.

Waarom kiezen voor Budget-Ontstopper

rioollucht verhelpen

 • Betaalbare rioleringswerken zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.
 • Grondige inspectie voorafgaand aan kostbare rioleringswerken.
 • 24/7 beschikbaarheid voor ontstoppingsdiensten, inclusief spoedinterventies.
 • Gekwalificeerde vakmensen met ruime ervaring in rioleringswerken.
 • Dienstverlening in heel Antwerpen en omliggende gebieden.
 • Betaling met Bancontact mogelijk voor extra gemak.
 • Rioleringsoplossingen voor zowel particulieren als professionals.
 • Talrijke tevreden klanten getuigen van onze betrouwbaarheid.
 • Snelle en professionele oplossingen voor binnen- en buitenontstoppingen.
 • Meer dan 15 jaar ervaring in het vak, met focus op proper werk.
 • Vertrouw op onze uitgebreide ervaring; geen geheimen in ontstoppingen en rioleringswerken.
 • Gebruik van geavanceerde technieken zoals camera- en geurdetectie.
 • Onze benadering is gebaseerd op het idee dat er geen problemen zijn, alleen oplossingen!

Vragen over deze pagina “rioollucht verhelpen”? Toch graag even overleggen?

rioollucht verhelpen, rioollucht verhelpen Antwerpen

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Lees naast deze pagina over rioollucht in huis verhelpen ook:

Veelgestelde vragen – rioollucht in huis

Wat zijn de mogelijke kosten voor het verhelpen van rioollucht in huis?

De kosten variëren afhankelijk van de oorzaak en omvang van het rioolprobleem, evenals de arbeidskosten van de ontstopper. Kleine reparaties, zoals het vervangen van afdichtingen, kunnen relatief goedkoop zijn, terwijl grotere problemen meer kosten met zich mee kunnen brengen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op nadat we bij u zijn langs geweest om het probleem te bekijken.

Wanneer moet ik een professional inschakelen om een rioollucht te verhelpen?

Als doe-het-zelf-methoden niet effectief zijn geweest in het verhelpen van de rioollucht, of als u vermoedt dat het rioolprobleem dieper ligt, zoals een verstopte hoofdleiding of een lekkage in het rioolstelsel buiten uw huis, is het verstandig om een professionele ontstopper in te schakelen voor een grondige inspectie, geurdetectie en of reparatie.

Wat zijn enkele doe-het-zelf-methoden om een rioollucht te verhelpen?

Enkele doe-het-zelf-methoden zijn het schoonmaken van afvoeren met een ontstoppingsmiddel, het vervangen van verouderde afdichtingen rond sanitair, het controleren en reinigen van ventilatiekanalen, en het plaatsen van afvoerputjes met waterdichte afdichtingen. Als deze methoden niet werken, is het raadzaam om een professional in te schakelen.

Waarom ruik ik een rioollucht in huis?

Een rioollucht in huis of rioolstank kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder verstopte afvoeren (meest voorkomende oorzaak), beschadigde of lekkende rioolleidingen, defecte of verouderde afdichtingen rond sanitair, geblokkeerde ventilatiekanalen, en zelfs problemen met het rioolstelsel buiten uw huis. Een grondige inspectie kan helpen de oorzaak vast te stellen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te inspecteren. Bel of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Hoe kan ik rioollucht in huis verhelpen?

Om rioollucht in huis te verhelpen, kunt u beginnen met het controleren van alle afvoeren en rioolputjes om te zien of er verstoppingen zijn. Vervang ook beschadigde of verouderde afdichtingen rond toiletten, wastafels, douches en baden. Zorg ook voor voldoende aanvoer van frisse lucht (controleer de ventilatieroosters). Als de geur aanhoudt, is het raadzaam om een professionele ontstoppingsbedrijf zoals Budget-Ontstopper in te schakelen voor een grondige inspectie en reparatie. Wij hebben gespecialiseerde apparatuur in huis om het rioolprobleem & stankoverlast grondig aan te pakken.

This is default text for notification bar