Help, wie kan mij helpen bij mijn rioolreiniging? Tegenwoordig is elke woning of bedrijf voorzien van leidingen welke aansluiten op het riool. Helaas vergeten mensen vaak dat deze leidingen ook onderhoud nodig hebben, omdat er anders grote kans is op bijvoorbeeld een verstopping.

Dit kan je zelf doen, maar vaak gebruik je dan niet de juiste middelen. Wat handiger is, is om jaarlijks een rioolreiniging te laten uitvoeren door specialisten. Hiermee kun je veel problemen voorkomen.

rioolreiniging

Vragen over deze pagina “rioolreiniging”? Even overleggen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, rioolreiniging

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wanneer is rioolreiniging nodig?

Wanneer je last hebt van verstoppingen heeft een rioolreiniging niet meer heel veel nut. Je zal dan een ontstoppingsdienst langs moeten laten komen om het probleem te verhelpen. Vervolgens kunnen zij vaak daarna het riool nog laten reinigen. Wanneer je een overlast van stank in uw huis hebt, is het mogelijk om het riool te laten reinigen. Vaak is dit al de oplossing voor het genoemde probleem. Naast dat je jouw riolering kan laten reinigen bij problemen, is het verstandig om preventief een rioolreiniging uit te voeren.

Hierbij kun je opkomende problemen terugdringen en zo zal het probleem uiteindelijk niet bij jou terecht komen. Vaak is er bij problemen met het riool namelijk sprake van nalatigheid van het onderhoud. Natuurlijk is er ook kans dat de oorzaak van het probleem extern ligt.

Zo kunnen er bijvoorbeeld verzakkingen zijn geweest die ervoor zorgen dat de riolering minder goed werkt, of kan het zijn dat de wortels van een boom zorgen voor een probleem met de leidingen in de grond. Ook hiervoor is het handig om af en toe een rioolreiniging uit te laten voeren. Op deze manier kunnen we grote problemen voorkomen, doordat we ze al op tijd opmerken.

Riool reinigen: effectief en preventief

De manier waarop de reiniging plaatsvindt, verschilt per type leiding. Een professional zal eerst een plan opstellen om het riool te reinigen en wanneer de reiniging begint, zullen de resten vuil ook worden weggehaald om zo toekomstige problemen te voorkomen. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geen rioolvliegjes in jouw huis zal krijgen. Ook zorgt een preventieve rioolreiniging ervoor dat je veel geld bespaard.

Wanneer er namelijk een groot probleem is, zullen de kosten voor het oplossen daarvan namelijk veel hoger liggen dan wanneer je jouw riool preventief laat reinigen.

Dit komt omdat je dan veel meer zal moeten doen om de riolering weer goed werkend te krijgen, en daarvoor zullen dan ook meerdere experts aanwezig moeten zijn om te helpen met het oplossen van het probleem. Dit kost een stuk meer geld dan wanneer je alleen een enkele keer per jaar jouw riolering preventief laat reinigen en zo eventuele problemen ziet aankomen en gelijk al kan insnoeren.

Rioolreiniging na camera-inspectie

Wanneer je problemen hebt met de riolering, of wanneer jouw leidingen niet helemaal goed lijken te werken, kan je een rioolinspectie laten plaatsvinden. Hierbij zullen we door middel van een waterdichte camera in de leidingen kijken of er een oorzaak te vinden is van het probleem.

Op deze manier kunnen we de precieze locatie van bijvoorbeeld een lekkage vinden, en is actie ondernemen een stuk makkelijker. Ook ben je verzekerd van een goed werkend riool wanneer je dit soort reinigingen laat uitvoeren door professionele mensen.

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan ons aan!

Bij Budget-Ontstopper zijn wij er als specialist voor al uw ontstoppingen. Zowel binnen in huis als buiten in huis. Door ons kennis vinden wij meestal snel het probleem en kunnen we vervolgens ook zorgen voor een permanente oplossing aan een mooie prijs. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte om jouw riool te reinigen.

Vragen over deze pagina “rioolreiniging”? Even overleggen?

rioolreiniging, rioolreiniging Antwerpen

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Lees ook:

This is default text for notification bar