Geurhinder is echt niet fijn in jouw woning of bedrijf. Dankzij geurdetectie komt met Budget Ontstopper daar snel een einde aan!  Het is belangrijk om eerst de oorzaak te vinden. Het is mogelijk dat er iets mis is met één van de leidingen. Wij gaan snel en gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem. We doen dit via geurdetectie of camera inspectie. De geur van nare rioollucht is vaak niet constant.

We gebruiken specifieke professionele technieken om de nare geuren via geurdetectie in uw woning op te sporen. Vervolgens werken we aan structurele oplossingen om komaf te maken met de stank.

Vragen over deze pagina “geurdetectie”? Even overleggen over uw onaangename geur?

☎️ +32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Hoe verspreidt een vervelende geur zich?

rioolgeur in huis

Geurhinder afkomstig van bijvoorbeeld een beerput of septische put kan overslaan op jouw riool. Daarna kan deze stank zich op haar beurt verder verspreiden richting de afvoer van allerlei sanitaire toestellen in uw woning. Zo kan de lucht van de riool zal bijgevolg behoorlijk vlug opstijgen uit jouw gootsteen of wasmachine en op die manier krijg je de geurhinder in huis.

Oorzaken van een slechte geur

Er zijn heel wat mogelijkheden. Er is misschien een scheur, een lek, een breuk of wel een verzakking in een of meerdere afvoerleidingen. Het kan zijn dat de leiding niet goed is geplaatst, beschadigd is of dat de sifon defect is. Daarnaast kan er ook een probleem zijn met de ontluchting of een sanitair toestel kan niet goed zijn aangesloten. Verder kan er ook een probleem zijn met de terugslag via de verluchting of een fout in de constructie van de riolering zijn. De oorzaken van geurhinder kunnen dus nogal uiteenlopen.

Wortels van struiken of bomen die zich in de afvoer nestelen, een vreemd voorwerp dat door de afvoer steekt, slecht geplaatste afvoerleidingen met te veel bochten of verschillend van diameter, beton- of cement inloop.

Waar kan geurdetectie voorkomen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen

Geurhinder kan eigenlijk zowel binnen in huis als buiten plaatsvinden. Overal waar er leidingen zijn of een riool is, kan een vervelende geur ontstaan.

De meest voorkomende plaatsen zijn:

 • De badkamer waarin een douche en of bad en wc aanwezig zijn
 • De keuken met de vaatwasser of gootsteen
 • Omgeving waar septische put staat
 • De wasplaats met de wasmachine en droger

Welke techniek voor geurdetectie?

In eerste instantie gaan we met een camera in de leiding op zoek naar de barst of scheur. Als we niet meteen een oorzaak vinden gaan we verder. We maken rook aan met een nevelgenerator en gaan deze in de leidingen brengen. Zo zien we lekkages in een mum van een tijd naar voor komen.

Soort reiniging na geurdetectie?

Als we het probleem via geurdetectie goed in kaart hebben gebracht, dan kunnen we kijken hoe we de slechte rioollucht het beste wegkrijgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden nadat we een geurdetectie hebben gedaan:

 • Leegzuigen en reiniging onder hoge druk
 • Schoonboren als ook ontluchten

Waarom kiezen voor Budget ontstopper?

geurdetectie, cameradetectie, ontstoppingsdienst, ruimingsdienst

 • Goedkoop zonder in te boeten op kwaliteit en service.
 • Eerst uitvoerig onderzoeken vooraleer dure rioleringswerken aan te vatten.
 • Ontstoppingsdienst 24 op 24 beschikbaar en 7 op 7.
 • Ook dringende interventies.
 • Erkende mannen in het vak in geurdetectie.
 • Interventies in gans Antwerpen en omliggende.
 • Betalen kan eveneens met Bancontact.
 • Bestrijding van een vervelende geur voor zowel particulieren als professionals.
 • Hoge tevredenheid bij onze klant
 • Ontstopping oplossen waar ook binnen in huis of buiten.
 • Professionele en ook een snelle oplossing.
 • Proper werk.
 • Jaren ervaring: ontstoppingen hebben bijgevolg ook geen geheimen meer voor ons.
 • De beste opsporingstechnieken en het meest geschikte materiaal zoals een camera- en geurdetectie.
 • Vertrekkend vanuit de stelling; er zijn geen problemen met een rioleringsstelsel, alleen maar oplossingen!

Vragen over deze pagina “geurdetectie”? Even overleggen over uw onaangename geur?

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waar bieden wij onze diensten aan?

Geurdetectie regio Antwerpen

Geurdetectie regio Mechelen

Onaangename geur regio Kempen en Limburg

Geurdetectie regio Waasland

 

Zware geurhinder in huis of rond jouw woning? Wacht niet en neem meteen contact op voor een geurdetectie!rioollucht verhelpen

Zware verstoppingen die een acuut probleem vormen? Laat die dan best zo snel mogelijk oplossen door een vakman zoals Budget Ontstopper. We beschikken over de nodige kennis om al jouw rioolproblemen in een mum van tijd van de baan te helpen. Bel, e-mail, vind ons op Facebook of vul het contactformulier in voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit! Wij verzekeren jou van een snelle en ook een volledige oplossing voor jouw probleem!

 

Veelgestelde vragen – geurdetectie

Wat gebeurt er na de geurdetectie?

 • Nadat de bron van de geur is geïdentificeerd, kan onze medewerker aanbevelingen doen voor verdere acties, zoals het repareren van lekkages, het reinigen van schimmel, het ontstoppen van riolen, of andere nodige maatregelen om de geur te elimineren.

Hoeveel kost geurdetectie?

 • De kosten voor geurdetectie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het probleem, de complexiteit van de situatie, en de gebruikte technieken en apparatuur. Wij maken u graag, als professioneel geurdetectiebedrijf, een vrijblijvende offerte. Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

Is geurdetectie schadelijk voor mijn gezondheid of het milieu?

 • Nee, geurdetectie zelf is niet schadelijk voor de gezondheid of het milieu. Het doel ervan is juist om gezondheids- en milieurisico’s te identificeren en aan te pakken door de bron van onaangename geuren te achterhalen en te verhelpen.

Hoe verloopt het proces van geurdetectie?

 • Het proces begint meestal met een grondige inspectie van de ruimte door een getrainde professional. Hierbij gebruiken we gespecialiseerde apparatuur en technieken om de bron van de geur te lokaliseren. Dit kan onder meer het gebruik van gasanalysatoren, thermische beeldvorming, vochtmetingen en visuele inspecties omvatten.

Wat zijn enkele veelvoorkomende oorzaken van onaangename geuren die geurdetectie vereisen?

 • Enkele veelvoorkomende oorzaken zijn lekkages in leidingen of daken, verstopte riolen of afvoeren, schimmel- of schimmelgroei, rottend organisch materiaal, dode dieren, verontreinigde lucht van chemicaliën of gassen, en meer.

Waarom zou ik geurdetectie nodig hebben?

 • Geurdetectie kan nodig zijn om de oorzaak van onaangename geuren in huis, op kantoor, in een voertuig of andere ruimtes te achterhalen. Het kan helpen bij het opsporen van verborgen lekkages, schimmel- of schimmelgroei, rioolproblemen, verontreinigde lucht of andere gezondheids- en veiligheidsrisico’s.

Wat is geurdetectie en hoe werkt het?

 • Geurdetectie is een techniek die wordt gebruikt om de bron van onaangename geuren in een ruimte of omgeving te identificeren. Het werkt door het gebruik van gespecialiseerde apparatuur, zoals gasanalysatoren of sensoren, die de chemische samenstelling van de lucht kunnen analyseren en specifieke geurmoleculen kunnen detecteren.
This is default text for notification bar