Het ontstoppen van het doucheputje

Veel mensen vinden het ontstoppen van het doucheputje het vervelendste klusje in heel het huishouden. Het voorkomen van overlast is erg belangrijk. Daarom is het belangrijk dat je dit vervelende klusje toch op tijd doet en bijhoudt. Er is niet een standaardtijd wanneer je het putje weer moet schoonmaken.

Dit hangt namelijk van allerlei verschillende factoren af. Het hangt niet alleen af van de grote van je huishouden, maar ook van de spullen die je door het putje spoelt. In dit artikel vertellen wij hoe dat putje nu elke keer verstopt en hoe je het putje het beste kan ontstoppen.

Vragen over deze pagina “doucheputje ontstoppen”? Even overleggen?

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

doucheputje ontstoppen

De oorzaak van het verstopte doucheputje

Elk doucheputje raakt wel eens verstopt. Bij het ene putje duurt het wellicht wat langer dan het andere putje, maar als je een doucheputje gebruikt raakt het ook verstopt. Er komt allerlei vuil, haren en verschillende soorten verzorgingsproducten het putje in. Ook bijvoorbeeld vuil en stof, scheerschuim en shampoo zijn boosdoeners voor het doucheputje. Al deze resten van het douchen hopen zich op in het putje.

Het ontstoppen van een doucheputje

Het ontstoppen van een doucheputje is eenvoudig zelf te doen. Zeker wanneer je dit regelmatig bijhoudt is het helemaal niet nodig om gisteren een professional voor in te schakelen. Pas als het echt niet lukt is het tijd om een vakman in te schakelen. Hieronder hebben wij een aantal tips op een rij gezet om op de juiste manier een doucheputje te ontstoppen.

  • Tip 1: Als je een doucheputje moet ontstoppen kan je altijd gebruik maken van de klassieke ontstopper. Als je last hebt van een verstopte douche put komt dit door resten van vuil. Met de ontstopper kan je dit makkelijk lost trekken.
  • Tip 2: Wanneer het niet lukt om te ontstoppen door middel van een klassieke ontstopper kan je gebruik maken van andere middelen. Je kan bijvoorbeeld soda en azijn gebruiken. Je doet een beetje soda in het putje en na een tijdje doe je azijn bij. Daarna gooi je hier kokend water over zodat de resten op een natuurlijke manier kunnen oplossen. Soms is het nodig om dit proces een aantal keer te herhalen.
  • Tip 3: Tenslotte kan je gebruik maken van een zeefje die ervoor zorgt dat er geen afval in het putje komt. Het zeefje is dus vooral preventief en zal ervoor zorgen dat er in de toekomst minder snel een verstopping plaatsvindt.

Het inschakelen van professionals voor het ontstoppen van je putjeontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, doucheputje ontstoppen

Als het niet lukt om zelf het putje te ontstoppen is het verstandig om hulp in te schakelen. Je kan hulp inschakelen van een ontstoppingsdienst. Een ontstoppingsbedrijf kan het rioolprobleem direct bij de oorzaak aanpakken. Zo kun je ervoor zorgen dat je het probleem echt kunt verhelpen en het probleem ook minder snel terugkomt.

Een ontstoppingsdienst kan je helpen bij allerlei zaken die te maken hebben met de riolering. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld ook te hulp schieten als je een verstopping in de wc hebt. Een verstopt doucheputje is dus een onoverkomelijk probleem. Zorg er wel voor dat je het probleem oplost en het putje ontstopt!

Doucheputje ontstoppen? Vraag nu je vrijblijvende offerte aan ons aan!

Bij Budget-Ontstopper zijn wij er als specialist voor al uw ontstoppingen waaronder het doucheputje ontstoppen. Zowel binnen in huis als buiten in huis. Door ons kennis vinden wij meestal snel het probleem en kunnen we vervolgens ook zorgen voor een permanente oplossing aan een mooie prijs. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte om jouw doucheputje te ontstoppen.

Vragen over deze pagina “doucheputje ontstoppen”? Even overleggen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, doucheputje ontstoppen

+32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Lees ook:

This is default text for notification bar