Riolering aanleggen

Help! Wie kan mijn riolering aanleggen?! Wanneer je gaat verhuizen en bijvoorbeeld de badkamer wil opknappen, is het verstandig om gelijk even te kijken naar de riolering om zo problemen met de riolering te voorkomen.

Dit kan bijvoorbeeld bij het bedrijf Budget-Ontstopper welke 24 uur per dag te bereiken is op het nummer 0487 55 27 50. Hier kan je ook jouw riolering laten aanleggen of vragen om advies bij jouw huidige riolering.

riolering aanleggen, riolering aanleggen antwerpen

Vragen over deze pagina “riolering aanleggen”? Even overleggen?ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen

Wanneer is riolering aanleggen nodig?

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom je een nieuwe riolering nodig hebt. Je kan namelijk een nieuw huis gaan bouwen waar nog geen riolering aanwezig is. Maar het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat de riolering die op dit moment is aangelegd helemaal versleten is.

Op dat soort momenten heb je eigenlijk alleen nog maar de oplossing om een nieuwe riolering aan te laten leggen. Dit zou je natuurlijk zelf kunnen doen, maar als je de riolering laat aanleggen door specialisten weet je in ieder geval zeker dat je geen verstoppingen of lekkages krijgt, en dat je geen rioollucht in huis zal hebben.

Riolering aanleggen: een gemengd rioolsysteem

Met het gemengd rioolsysteem bedoelen we dat je hemelwater en afvalwater door middel van een enkele buis afvoert in de woning. Dit water kan je vervolgens laten opslaan in een bassin, waarin het vuil wat eventueel in het water zit kan zakken naar de bodem. Vervolgens zal het water dan verder gaan naar een installatie voor zuivering.

Riolering aanleggen: een gescheiden rioolsysteem

Naast het gemengd systeem van riolen, heb je ook de keuze voor een gescheiden systeem van riolen. Hier gebruiken we twee buizen, waarbij door de ene buis het hemelwater zal lopen en door de andere buis het afvalwater.

Hierbij zal de buis met het afvalwater uiteindelijk in het riool terecht komen en het hemelwater zal naar rivieren of ander water geleiden. Hierbij zal dus alleen het afvalwater in de riolering terecht komen om vervolgens te kunnen zuiveren.

Zelf een riolering aanleggen?

Online zijn een heel aantal handleidingen te vinden over het zelf aanleggen van de riolering. Maar zoals ook hierboven al beschreven is, is dit misschien niet altijd even handig. Je hebt namelijk geen garantie dat het goed is aangelegd en bij het kleinste foutje heb je al kans op grote gevolgen die je niet graag in of bij jouw huis wil hebben.

Bijvoorbeeld wanneer de buizen niet helemaal goed met elkaar verbonden zijn, is er grote kans op verstoppingen en lekkages.

De riolering aan laten leggen door riool experts

Wanneer je jouw riolering wil laten aanleggen door professionele mensen, kan je gaan kijken bij Budget-Ontstopper. Zij leggen niet alleen de riolering aan, maar zorgen ook voor het bijbehorende werk, zoals het graven van de gaten en het vervolgens weer bestraten van de weg of stoep. Ook kan je bij hun terecht voor het plaatsen van afscheiders.

Voorkom problemen met riolen door een professionele aanleg

Het is van groot belang voor je woongenot om een goed werkende riolering te hebben. Wanneer mensen die verstand hebben van het aanleggen van de riolering de riolering ook bij jou komen aanleggen, zal je dus een stuk minder kans hebben op problemen die kunnen ontstaan in de riolering.

Riolering aanleggen? Vraag nu je vrijblijvende offerte aan ons aan!

Bij Budget-Ontstopper zijn wij er als ontstoppingsdienst voor al uw ontstoppingen. Zowel binnen in huis als buiten in huis. Door ons kennis vinden wij meestal snel het probleem. Vervolgens kunnen we ook zorgen voor een permanente oplossing aan een mooie prijs. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte om jouw riolering aan te leggen.

Vragen over deze pagina ? Even overleggen?

riolering aanleggen, riolering aanleggen Antwerpen

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Lees ook:

This is default text for notification bar