ontstoppingsdienst, ontstoppingsdienst Antwerpen, cameradetectie, cameradetectie Antwerpen

Een defecte afvoer, leiding of riool geeft vaak verstopping of geurhinder. Het is belangrijk dat je snel handelt en dat je het probleem niet laat verergeren. Doe beroep op een specialist in verband met cameradetectie

zoals Budget Ontstopper. Wij bieden een professionele en snelle service. Het is belangrijk om de oorzaken op te sporen. Soms is dit heel gemakkelijk, maar soms vormt het ook een uitdaging om het exact probleem te vinden. Vooral omdat geurhinder niet altijd aanwezig is en niet altijd op dezelfde plaats opduikt.

Budget Ontstopper gebruikt professionele technieken om te onderzoeken wat er precies aan hand is in jouw woning of bedrijf. Via een rooktest met een nevelgenerator of cameradetectie brengen we de problemen al snel in kaart.

Vragen over deze pagina “cameradetectie”? Even overleggen?

☎️ +32 487 55 27 50
 budget.ontstopper@gmail.com
OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vind ons nu ook op Facebook, klik hierboven voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit!

Wat kunnen we zoal aantreffen?

geurdetectie, camradetectie

De leiding kan barsten, breuken of een verzakking vertonen.

De test met een camera

Een cameratest voeren we uit met met een professionele camera waar wij jouw afvoer, afvoerbuis, riolering of leiding gaan onderwerpen aan een

uitvoerige inspectie. Zo kunnen we via een camera detectie met grote precisie verborgen putten in bijvoorbeeld een waterput opsporen.

Een dergelijke camera detectie test is ook zeer geschikt voor het in kaart brengen van breuken, verzakkingen of groei  van wortels in leidingen, afvoeren, rioleringen of afvoerbuizen. Daarnaast kunnen we ook verstoppingen, kalk, overlast van geur en vocht detecteren via een cameratest.

Na de camera detectie test zal je een rapport krijgen dat zeer overzichtelijk is en alle nodige details bevat. Daarna kunnen wij bepalen als renovatie voor jouw leiding, afvoer of riolering mogelijk is en wat de prijs ervan is.

De testen van het rapport kunnen ook dienen als bewijs voor de verzekering.

Als je regelmatig problemen hebt met jouw afvoer, riolering of leiding, dan kan een kleine rioolcamera je veel tijd, geld en toekomstige problemen besparen.

Let wel: het is belangrijk als we een inspectie met camera dienen uit te voeren dat de leidingen vrij zijn en ook toegankelijk. Dit is belangrijk om een onderzoek te kunnen voeren. We raden dan ook altijd aan om de leiding of riool vooraf grondig te laten reinigen.

De rooktest of traceergasttest

We maken bij een dergelijke test gebruik van onschadelijk gas dat we inbrengen in de leiding. Het lek en het verlies zullen we daarna door middel van de test en een speciale gasmeter mooi in kaart kunnen brengen. Deze opmeting kan heel precies gebeuren dankzij speciale apparatuur en kunnen we uitvoeren in afvoerleidingen, de centrale verwarming, een plat dak of een drukleiding.

Waarom een camera detectie of rooktest?Camera inspectie Antwerpen

Omdat leidingen zich vooral ondergronds bevinden, juist zoals een riool. Problemen kunnen snel terugkeren. Het is ook vaak niet zo evident om zonder camera of rooktest het probleem te detecteren.

Een camera-inspectie is een gemakkelijke manier om leidingen en het netwerk van riolen te onderzoeken op verzakkingen, breuken of barsten. Het is ook soms onnodig of zelfs onnodig om meteen alles uit te breken.

Problemen die cameradetectie of een rooktest aan het licht kunnen brengen

 • Beschadigde of verzakte leiding.
 • Vervuilde afvoer door bijvoorbeeld wortels van een struik of boom.
 • Vreemde voorwerpen in de riool of afvoer.
 • Geen goeie doorloop door bijvoorbeeld een slechte plaatsing van leidingen.
  • Te veel bochten in het circuit.
  • Verschillende diameters van de buizen van de riolering.
 • Inloop van bijvoorbeeld cement of beton.

Waarom kiezen voor Budget Ontstopper?cameradetectie, ontstoppingsdienst, ruimingsdienst, Antwerpen

 • Goedkoop zonder in te boeten op kwaliteit en service.
 • Eerst uitvoerig onderzoeken via geurdetectie of camera detectie vooraleer dure rioleringswerken aan te vatten.
 • Ontstoppingsdienst 24 op 24 beschikbaar en 7 op 7.
 • Ook interventies met spoed mogelijk voor camera detectie.
 • Erkende mannen in het vak in cameradetectie met professionele apparatuur.
 • Interventies in Antwerpen als ook omliggende steden.
 • Betalen met Bancontact is eveneens mogelijk.
 • Camera detectie voor zowel particulieren als ook voor professionals.
 • Hoge tevredenheid bij onze klanten.
 • Ontstopping oplossen waar ook binnen of buiten.
 • Professionele en ook een snelle oplossing.
 • Proper werk.
 • Jaren ervaring: ontstoppingen hebben bijgevolg geen geheimen meer voor ons.
 • De beste opsporingstechnieken en het meest geschikte materiaal zoals een camera- en geurdetectie.
 • Vertrekkend vanuit de stelling; er zijn geen problemen, alleen maar oplossingen!

Waar bieden wij een camera detectie aan?

Cameradetectie Regio Antwerpen

AntwerpenKapellenBrasschaatZwijndrechtDeurneMortselSchotenWijnegemBoechout ZwijndrechtEdegemAartselaarSchilde

Cameradetectie Regio Mechelen

MechelenVilvoordeLierSchelleLonderzeelHeist op den BergLeuvenWillebroekKontichNielPutteAarschotBoomBornemZemst

Cameradetectie Regio Kempen en Limburg

TurnhoutRetieBeringenGeelRijkevorselArendonkLommelHerentalsDiestHoogstratenKalmthoutRetieBrechtWuustwezelLilleWesterlo

Cameradetectie Regio Waasland

TemseHammeSint-NiklaasLokerenBeverenKruibeke

Problemen met het vinden van de juiste oorzaak? Een camera detectie biedt de oplossing! Wacht niet en neem meteen contact!

Zware verstoppingen kunnen een acuut probleem vormen. Laat je daarom best zo snel mogelijk bijstaan door een vakman als Budget Ontstopper om te komen inspecteren en vervolgens de oorzaak te achterhalen. We beschikken over de nodige kennis om al jouw problemen met een riool  in een mum van tijd van de baan te helpen. Bel, e-mail, vind ons op Facebook of vul het contactformulier in voor een afspraak en stel problemen met riolen zeker niet uit! Wij verzekeren jou een snelle en volledige oplossing voor jouw probleem!

Veelgestelde vragen – camera-inspectie

Kan ik zelf een camera-inspectie uitvoeren?

 • Hoewel doe-het-zelf camera-inspectiekits beschikbaar zijn, wordt het over het algemeen aanbevolen om een professioneel inspectiebedrijf zoals Budget Ontstopper in te huren voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Een professioneel bedrijf heeft de juiste apparatuur, training en ervaring om effectieve inspecties uit te voeren.

Zijn er beperkingen aan camera-inspectie?

 • Ja, camera-inspectie heeft enkele beperkingen, zoals het niet kunnen detecteren van problemen buiten het bereik van de camera, zoals diep in de grond of achter muren. Daarnaast kan het moeilijk zijn om problemen te identificeren in gebieden met beperkte toegang of beperkt zicht.

Wat gebeurt er als tijdens de inspectie problemen worden ontdekt?

 • Als tijdens de inspectie problemen worden ontdekt, kan onze specialist aanbevelingen doen voor verdere acties, zoals het uitvoeren van reparaties, het vervangen van beschadigde secties van de leiding, of het uitvoeren van een onderhoud.

Hoe verloopt het proces van een camera-inspectie?

 • Een van onze medewerkers brengt de camerasonde in de leiding in via een toegangspunt, zoals een inspectieput of een schoonmaakopening. Terwijl de sonde door de leiding beweegt, worden live beelden naar een monitor verzonden, waardoor de inspecteur de staat van de leiding kan beoordelen en eventuele problemen kan identificeren.

Wanneer is het nodig om een camera-inspectie uit te voeren?

 • Een camera-inspectie wordt aanbevolen bij het vermoeden van problemen in een pijpleiding of afvoersysteem, zoals terugkerende verstoppingen, onverklaarbare geuren, of langzame afvoer. Het wordt ook regelmatig uitgevoerd als onderdeel van preventief onderhoud.

Waarvoor wordt camera-inspectie gebruikt?

 • Camera-inspectie wordt gebruikt om de conditie van pijpleidingen en afvoersystemen te controleren, problemen zoals verstoppingen, scheuren, lekkages, corrosie en verzakkingen op te sporen, en om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te plannen.

Wat is camera-inspectie en hoe werkt het?

 • Camera-inspectie is een techniek waarbij een kleine camera aan het uiteinde van een flexibele slang of staaf wordt bevestigd en in een pijpleiding of afvoersysteem wordt ingebracht. De camera stuurt live beelden terug naar een monitor, waardoor inspecteurs de toestand van de leidingen kunnen bekijken en eventuele problemen kunnen identificeren.
This is default text for notification bar